Ai nevoie de: 4 morcovi, 2 radacini de patrunjel, una si jumatate teline mari, 2 bucati pastarnac, 1 litru suc de rosii, 2 oua, 5 linguri de gris, sare, 3 felii de paine.
Cum procedezi: Cureti morcovii, radacina de patrunjel si pastarnacul si le fierbi in apa cu sare pentru 45 de minute. Intre timp, tai painea cubulete si o usuci in cuptor timp de 20 de minute. Cand sunt fierte legumele, strecori jumatate din zeama si o dai deoparte.
Pentru supa-crema de legume:
Scoti legumele din zeama ramasa, le pasezi si le adaugi in zeama. E foarte gustoasa cu smantana si crutoane.Pentru supa de rosii:
Zeama strecurata o pui la fiert cu sucul de rosii si o dai intrun clocot. Separat, pregatesti galustele: bati albusurile spuma, agaugi galbenusurile si grisul treptat, apoi iei cu lingura din compozitie si le dai drumul galustelor in apa cu sare care clocoteste. Aduci supa de rosii la masa cu galuste alaturi si fiecare isi pune cate vrea.
0 comments:
Post a Comment